You are currently viewing Day 61 – Beitostølen camping

Day 61 – Beitostølen camping

I dag våknet vi opp til lett regn. Det skal være siste regnværsdag før været endelig skal bli bedre, så det er motiverende. Det er også bare 7km til Beitostølen, så dette blir en fin liten etappe.

Vel fremme på Beitostølen fikk vi kjøpt oss en stor pizza, og alt annet vi ønsket på butikken. Føles fortsatt som luksus å få gå så ofte på butikken som vi har gjort langs veien. Vi fikk også gått innom Håvard, den eneste kiropraktoren her i Valdres som var så hyggelig å åpne opp klinikken på kveldstid for oss. Dette var nødvendig, så veldig takknemlig for at han hadde mulighet til det.

Her på campingen sov også Theo som også var på vei til Nordkapp. Han hadde startet i Frankrike, også skulle han sykle hjem igjen via Sverige, så han har litt av en tur fremfor seg. Vi spiste middag sammen og hadde en hyggelig samtale.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English Translation: Today we woke up to light rain. It should be the last rainy day before the weather finally gets better, so it’s motivating. It is also only 7km to Beitostølen, so this will be a nice little stage.
Arriving at Beitostølen, we bought a large pizza, and everything else we wanted at the store. Still feels like a luxury to be able to go to the store as often as we have done along the way. We also visited Håvard, the only chiropractor here in Valdres who was so nice to open up the clinic in the evening for us. This was necessary, so very grateful that we got the opportunity.
Here at the campsite also slept Theo who is also on his way to the North Cape. He had started in France, he also had to cycle home again via Sweden, so he has a good ride ahead of him. We had dinner together and had a nice conversation.

Benjamin Svanberg

👍👍👍