You are currently viewing Day 123 – Nok en hviledag (Even another rest day)

Day 123 – Nok en hviledag (Even another rest day)

Vi kom ikke langt i dag. Det er kjempe fint her på Grannes camping og utrolig billig. Føles helt forlatt, og selv om vi leier en av kanskje 12 hytter er det ingen andre gjester her i det hele tatt. Hatt en rolig og fin dag her. Klar for å gå igjen i morgen.

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Janne Jensen Svanberg

Hærli å se dere tar dagene som de er go tur videre gleder oss til å få dere hjem igjen💓

Carol

English translation: We didn’t get far today. It’s really nice here at Grannes camping and incredibly cheap. Feels completely abandoned, and even though we rent one of maybe 12 cabins, there are no other guests here at all. Had a quiet and nice day here. Ready to go again tomorrow.