You are currently viewing Day 125 – Dette er jo bedre enn Børgefjell (This is even better than Børgefjell)

Day 125 – Dette er jo bedre enn Børgefjell (This is even better than Børgefjell)

Startet opplagt og klare etter en varm og fin natt i en fantastisk liten hytte med både dusj og kjøkken. Noe rart har skjedd med september. Det er som om sommeren plutselig fant ut at nå skulle den vise sin beste side. Vi har solværsdag etter solværsdag og nyter det til det fulle.

Landskap og terrenget her oppe på fjellet er enda finere enn Børgefjell. Lite myr og fine merkede stier å følge. Føles litt mindre øde da vi annenhver dag kommer ned til veier og enkelte hytter og gårder.

Nok en fin dag, selv om hjemlengsel kommer mer og mer når man nærmer seg slutten, nå når vi tenker å bryte av denne turen snart. Målet nå er å komme seg til Umbukta og vi regner med å være der rundt 19. September. Det er jo bare 9 dagsmasjer igjen! Hva skal jeg gjøre når jeg kommer hjem og slike tanker begynner plutselig å vekkes til liv igjen.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

Started clear and ready after a warm and nice night in a fantastic little cabin with both shower and kitchen. Something strange has happened in September. It’s as if summer suddenly found out that now it should show its best side. We have sunny day after sunny day and enjoy it to the fullest.
The landscape and terrain up here on the mountain is even nicer than Børgefjell; few marshes and nice marked paths to follow. Feels a little less deserted as every other day we come down to roads and some cabins and farms.
Another nice day, although homesickness comes more and more as we approach the end, now that we are thinking of breaking off this trip soon. The aim now is to get to Umbukta and we expect to be there around 19 September. There are only 9 days left! What should I do when I get home? Such thoughts suddenly start to come to life again.