You are currently viewing Day 68 – Sjoa WM elvepadling (Sjoa WM river paddling)

Day 68 – Sjoa WM elvepadling (Sjoa WM river paddling)

Kombinert terreng i dag. Noe grussti, noe asfalt, noe øde, noe inni en liten landsby. Morsomt med varierende landskap. Var innom Sjoa rafting for å slå leir der, men de skulle ha 400 kroner for å telte, så ble til at vi gikk videre. Vi fant Sjoa kajak camp som skulle være billig, så vi satset heller på å sove der. Det viste seg å være et helt miljø der av folk som elsker rafting. Vi klarte å legge oss i teltet på feil plass og senere på kvelden skulle de ha en fest rett ved der vi slo opp teltet vårt. Blitt vant til at vi ikke trenger å tenke så mye da de fleste camping plasser er tomme, men nå nærmer vel sommeren seg og da må vi vel faktisk følge med å ikke sette opp teltet på fellesarealer 😂 Ble lite søvn.

Campingen ser ut til å være bygd på restene etter WM i 1991, så det er mye bruer, tribuner og lignende rundt elva. Dette var veldig vakkert og morsomt å se.

Motivasjonen er god og vi gikk ganske langt i dag. Flott vær å gå i også.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

Combined terrain today. Some gravel path, some asphalt, some deserted, some inside a small village. Fun with varied landscapes. Went to Sjoa rafting to camp there, but they were asking 400 kroner to camp, so we went on. We found Sjoa kayak camp to be cheap, so we opted to sleep there. It turned out to be a whole environment there of people who love rafting. We managed to lie down in the tent in the wrong place and later in the evening they had a party right next to where we pitched our tent. Get used to the fact that we do not have to think so much as most campsites are empty, but now the summer is approaching and then we must actually take care not to set up the tent on common areas. Did not get much sleep.
The campsite seems to have been built near the remains of what was built for the World Cup in 1991, so there are a lot of bridges, stands and the like around the river. This was very beautiful and fun to see.
The motivation is good and we went quite far today. Great weather to walk in too.

Benjamin Svanberg

👍👍😀