You are currently viewing Day 118 – Tilbake til grusvei (Back to gravel road)

Day 118 – Tilbake til grusvei (Back to gravel road)

Videre på stien fant vi fort ut at det er litt mere vekslende terreng. Det er ikke som Trøndelag der alt bare er gjørme, men litt mer vekslende med myr og gjørme en stund, også litt mere hardt underlag for en stund. Det var bare i områdene rundt broene at det var lagt mye klopper. De forsvant fort når vi gikk videre. En ny fantastisk dag med flott vær og fin utsikt når vi kom over tregrensa. Vi møtte endelig på folk på stien, det var koselig etter å ha gått uten å se tegn til liv siden før Børgefjell. Siste par kilometerene gikk langs grusvei. Dette blir det også å være de 4 kilometerne i morgen frem til Møteplass Børgefjell der vi får nye forsyninger og en hviledag.

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation: Further on the path, we soon found out that there is a bit more varied terrain. It’s not like Trøndelag where everything is just mud, but a little more alternating with bog and mud for a while, also a little more hard surface for a while. It was only in the areas around the bridges that a lot of wooden paths were laid. They quickly disappeared as we moved on. Another fantastic day with great weather and a nice view when we got over the tree line. We finally met people on the trail, it was nice after walking without seeing any signs of life since before Børgefjell. The last few kilometers were along a dirt road. This will also be the 4 kilometers tomorrow to Møteplass Børgefjell, where we will get new supplies and a rest day.

Sara Rose

Hi Liz. It’s great to read and see your updates. It’s a beautiful country 😍