You are currently viewing Day 119 – Overraskelse, onkel ringer! (Surprise, my uncle is calling!)

Day 119 – Overraskelse, onkel ringer! (Surprise, my uncle is calling!)

Vi sto opp til nok en solskinnsmorgen. Vi er veldig leie av havregryn så vi spiste bare en liten lunsjbar til frokost, vel vitende om at vi skulle få en boks med forsyninger om bare 4 km på grusvei. Rett etter vi startet å gå plinget det inn en melding på gpsen at min onkel Hans Einar Jensen og Ann Kristin var på hytta i nærheten og kunne plukke oss opp.

Svært overasket satt vi plutselig på hytta og ble servert mye mat. Utrolig stor overraskelse og kjempe hyggelig av dem å åpne opp for oss. Vi rakk bare å gå en kilometer før de plukket oss opp. Så ble skikkelig hviledag det her. Både grillmat, bacon, egg, gravørret ferskt brød, melk og alt som hører til. Ble skikkelig oppfeitnings besøk. Det var også utrolig hyggelig å sitte i stua og bare prate i lag.

Når vi satt ute å spiste kom også naboen Øistein over å spiste med oss. Det var også fint å bli kjent med han og også føle litt på utkants Norge der folk bare kommer vandrende inn støtt og stadig. Sosialt og trivelig.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation: We got up to another sunny morning. We are very low on oatmeal so we just ate a small lunch bar for breakfast, knowing we would get a box of supplies in just 4km on dirt road. Right after we started walking, a message popped up on the GPS that my uncle Hans Einar Jensen and Ann Kristin were at the cabin nearby and could pick us up.
Very surprised, we suddenly sat in the cabin and were served a lot of food. Incredibly big surprise and really nice of them to open up to us. We only managed to walk a kilometer before they picked us up. Then it was a real day of rest. Both barbecue food, bacon, eggs, grilled fresh bread, milk and everything that goes with it. Was a real fattening visit. It was also incredibly nice to sit in the living room and just chat as a family.
When we sat out to eat, their neighbor Øistein also came over to eat with us. It was also nice to get to know him and also feel a bit on the edge of Norway, where people just wander in all the time. Social and pleasant.

Benjamin Svanberg

👍👍👍