You are currently viewing Dag 91 – Sosial og fantastisk kveld på Rypetoppen Adventurepark (Social and amazing evening at Rypetoppen Adventurepark)

Dag 91 – Sosial og fantastisk kveld på Rypetoppen Adventurepark (Social and amazing evening at Rypetoppen Adventurepark)

Flott dag med stort sett sol og ellers litt skyer. Mye gjørme og myr, men stort sett godt merket sti ned til Tevletunet. Det gikk ganske fort ned til Rypetoppen Adventurepark, så hadde egentlig tenkt å gå litt videre, men når vi fikk et så fantastisk tilbud å sove i en av hyttene der for natten gratis kunne vi ikke si nei til det.

Vi ble vist en fantastisk hytte, med strøm senger bord og til og med en sko tørke maskin. Hva mer kunne vi drømt om? Helt over oss av lykke for å få slik en gave fra Rypetoppen! Veldig overraskende da det var fryktelig hjelpsomt og snilt bare å hente pakken vår og gi den til oss, også fikk vi overnatte her i tillegg. Helt utrolig.

Matservering i kiosken var stengt for kvelden, men gleder oss til pizza i morgen tidlig til frokost før vi drar videre. Fantastisk stemning med alle folk vi møter her. Mange barnefamilier, og ser ut til at alle er like glad, smiler og ler. Virkelig flott sted å være, få oppleve litt menneskeliv er flott!

Gikk bort til nabo hytta og pratet med Even der om det var noe mulighet for at de kunne sende en boks for oss hjem igjen, med ting vi ikke trenger og vil sende hjem, noe han sa ja til. Veldig hyggelig å ta med seg denne midt oppi ferien sin. Even og kone med sine to søsken og familiene deres, med barn, var kjempe hyggelige, og vi satt videre lenge og pratet med de utover kvelden. Utrolig festlig og hyggelig gjeng. Hyggelig at vi fikk være med å prate denne kvelden med de. Vi fikk en hel pakke chips og brus i tillegg. Ikke verst!

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi Wold

Har Liz begynt å drikke Pepsi Max på denne turen???

Carol

English translation: We were shown a fantastic cabin, with power beds, tables and even a shoe drying machine. What more could we dream of? We are completely overjoyed to receive such a gift from Rypetoppen! Very surprising as they were terribly helpful and kind just to pick up our package and give it to us, we also got to spend the night here as well. Amazing.

Food service in the kiosk was closed for the evening, but we are looking forward to pizza tomorrow morning for breakfast before we go on. Fantastic atmosphere with all the people we meet here. Many families with children, and it seems that everyone is equally happy, smiling and laughing. Really great place to be, getting to experience a bit of human life is great!

Went over to the neighboring cabin and chatted with Even there about whether there was any possibility that they could send a box back home for us, with things we don’t need and want to send home, which he agreed to. Even and his wife with their two siblings and their families, with children, were very nice, and we sat for a long time and chatted with them throughout the evening. Incredibly festive and nice group. We got a whole packet of chips and soft drinks as well. Not bad!

Benjamin Svanberg

👍👍👍😀