You are currently viewing Day 83 – Varme fra en kraftstasjon (Heat from a power plant)

Day 83 – Varme fra en kraftstasjon (Heat from a power plant)

Fortsatt kaldt grått og småregn hele dagen. Vi gikk forbi en kraftstasjon som spyttet ut mye varme på siden, her sto vi å varmet oss litt, og fikk ladet telefoner i ute stikkontaktene i tillegg. Veldig behagelig.

Vi fikk fyldt vann hos en gård på slutten av dagen, der vi også spurte om tips for en teltplass. De fortalte oss om en fantastisk liten plass på stranda rett nedi veien, på deres egen tomt. Her slo vi telt og fikk gjort litt earthing før vi gikk til sengs.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation: Still cold gray and drizzle all day. We walked past a power station that spat out a lot of heat on the side, here we stood to warm up a bit, and got phones charged in the outside sockets as well. Very comfortable.

We were filled with water at a farm at the end of the day, where we also asked for tips for a tent site. They told us about a wonderful little place on the beach just down the road, on their own plot. Here we pitched a tent and got some earthing done before we went to bed.

Benjamin Svanberg

👍👍👍