You are currently viewing Day 64 – Lucas er tilbake etter 30 dager (Lucas is back after 30 days!)

Day 64 – Lucas er tilbake etter 30 dager (Lucas is back after 30 days!)

I dag kjente vi virkelig på at vi droppet en del høydemeter. Varmen kommer fort mens vi går nedover og vinden blåser mindre etterhvert som det kommer flere trær. Motiverende å ha nådd toppen før neste boks ved Otta.

Midt på dagen i dag la vi plutselig merke til en person med stor sekk som kom gående bak oss. Til vår store overraskelse var det Lucas som dro oss igjen. Utrolig gøy å møte på Lucas igjen, som vi møtte i Hardangervidda sist! Hvem skulle trodd at vi tilfeldigvis skulle møte på han igjen?

Før vi slo opp telt var vi innom Sjodalsstugu som serverte fantastisk kanelboller. Helt fantastisk utsikt også. På vei ut spurte den herlige betjeningen om vi kunne være med på et bilde til Facebook siden deres, og vi fikk en runde til med gratis kanelboller! Helt fantastisk!

Avsluttet kvelden med kortspill på en campingplass. Veldig gøy å gjøre noe morsomt å sosialt igjen! Ikke spilt noe spill siden vi spilte sammen på Hardangervidda for 30 dager siden. 😂 Fikk også dusjet her. Har funnet ut at etter vi kom til Jotunheimen skal campingplassene ha 250 kr for å slå opp et telt på plenen, så vi blir å droppe å bo på campingplasser videre. Blir dyrt og er ikke verd det. Kan heller gå innom å dusje når vi trenger det.

0 0 votes
Article Rating
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Karinne, Besse mum

Ser dere for meg . Kanelboller, kortspill, varmere vær og kompis glede. Koser meg når jeg går til bloggen deres. Super god tur . Minner samles og gleder andre v lesing 👍🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Carol

Today we really felt that we dropped some altitude meters. The heat comes quickly as we go down and the wind blows less as more trees come. Motivating to have reached the top before the next box at Otta.
In the middle of the day today, we suddenly noticed a person with a large bag coming walking behind us. To our great surprise, it was Luke. Incredibly fun to meet Lukas again, who we met in Hardangervidda last time! Who would have thought that we would happen to meet him again?
Before we pitched a tent, we stopped by Sjodalsstugu which served fantastic cinnamon buns. Absolutely stunning views too. On the way out, the wonderful staff asked if we could be in a picture for their Facebook page, and we got another round of free cinnamon buns! Fantastic!
Ended the evening with card games at a campsite. Very fun to do something fun to socialize again! No games played since we played together on Hardangervidda 30 days ago. In Også we also got the shower here. Have found out that after we came to Jotunheimen, the campsites will have NOK 250 to pitch a tent on the lawn, so we will stop living on campsites further. Gets expensive and is not worth it. Can rather stop by to shower when we need it.