You are currently viewing Day 81 – Inn til Røros (In to Røros)

Day 81 – Inn til Røros (In to Røros)

Kald og grå dag med små regn hele dagen. Gått langs vei, samt noe grus mot slutten. Avsluttet dagen på en herlig liten camping midt i Røros sentrum. Her var det en hyggelig vert som syntes vi så litt kalde ut, og som dermed kokte oss en hel termos med varmtvann, samt et ullpledd vi kunne låne hele natta. Veldig hyggelig. Her fikk vi også en ny boks med forsyninger for neste etappe, samt mulighet til å dusje.

Ser nå at det er 4 dager ca til vi begynner på Sylen fjellområde, med sti og dnt hytter. Gleder oss til å begynne på det.

Vi har gått ganske langt hver dag nå de siste dagene og kjenner det på beina, spesielt med tanke på all asfalten vi går på. Tenker å starte dagen i morgen med en rolig start med en liten svipptur rundt i Røros for å se litt av denne flotte byen vi har hørt så mye om, før vi går tilbake for å hente sekker og utstyr.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation; Cold and gray day with little rain all day. Walked along the road, as well as some gravel towards the end. Ended the day at a lovely little campsite in the middle of Røros center. Here was a nice host who thought we looked a bit cold, and who thus cooked us a whole thermos with hot water, as well as a wool blanket we could borrow all night. Very nice. Here we also got a new box with supplies for the next stage, as well as the opportunity to shower.

See now that it is about 4 days until we start at Sylen mountain area, with trail and dnt cabins. Can’t wait to get started.

We have walked quite a long way every day for the last few days and feel it on our feet, especially considering all the asphalt we walk on. Thinking of starting the day tomorrow with a calm start with a little look around Røros to see some of this beautiful city we have heard so much about, before we go back to pick up bags and equipment.

Benjamin Svanberg

😀😀😀