You are currently viewing Day 72 – Rondane: Flatt og mye steiner (Rondane: Flat and rocky trail)

Day 72 – Rondane: Flatt og mye steiner (Rondane: Flat and rocky trail)

Startet dagen med flott frokost og en god dusj her på fjell hotellet (betjent dnt hytte). Terrenget er stort sett flatt, men er mye steiner så vi bruker en del tid. Skjenner også skikkelig på kroppen at det har vært 20 dager med pause. Spesielt Liz kjenner fortsatt at kroppen er redusert etter å ha bekjempet parasitt over de siste ukene. Håper styrken bygger seg opp fort.

I dag var været mye bedre så vi kunne alle sammen sitte ned og nyte lunsj, kaffe og kakao i lag. Veldig koselig. Mot slutten av dagen gikk det litt ned og vi kom under tregrensen, så da ble det litt lunere og varmere også.

Betjening som jobbet her, så vell som hytta var helt fantastisk. De smilte og var glad, og fikset også gluten og laktose fri mat med en gang til Eva. Utrolig flott hytte å sove på. Bare så synd vi kom så seint at det bare blir å spise og sove her før vi må komme oss av gårde igjen i morgen tidlig for at Carol, Eva, Ulla og Debbie skal rekke bussen herfra i morgen.

Var morsomt at vi alle lå å sov i en rekke i sovesalen. Føles litt ut som om vi alle var hjemme hos en og feiret bursdag eller noe.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation: Started the day with a great breakfast and a good shower here at the mountain hotel (valet dnt cottage). The terrain is mostly flat, but there are a lot of rocks so we took a lot of time crossing them. Also feels real on the body that there has been a 20 day break. Liz in particular still feels that her body has shrunk after fighting parasites over the past few weeks. Hope the strength builds up fast.

Today the weather was much better so we could all sit down and enjoy lunch, coffee and cocoa together. Very cozy. Towards the end of the day it went down a bit and we got below the tree line, so then it got a bit warmer as well.

The staff who worked at the lovely cabin were absolutely fantastic. They smiled and were happy, and also fixed gluten and lactose free food right away for Eva. Incredibly beautiful cottage to sleep on. Too bad we arrived so late that we just have to eat and sleep here before we have to leave again early tomorrow for Carol, Eva, Ulla and Debbie to catch the bus tomorrow.

It was fun that we were all sleeping in a row in the dormitory. Feels a bit like we were all at someone’s house celebrating a birthday or something.