You are currently viewing Ny pause igjen… Håper på start til 4. Juli igjen.

Ny pause igjen… Håper på start til 4. Juli igjen.

Hei igjen folkens! Ble noen dager nå før vi fikk postet en oppdatering. Liz ble veldig dårlig i det vi startet opp på turen vår igjen og vi bestemte oss for å ta taxi ned til legevakta 500 meter etter start. Hun ble hun raskt sendt videre med ambulanse til Lillehammer sykehus. Der har vi nå vært i 4 dager uten at de klarte å finne ut hva som var problemet. Grunnet mye smerte ble ikke Liz skrevet ut før i dag. Heldighvis fant de årsaken i går kveld. Det ser ut til at det er noe parasitter i vannet vi har drukket.

Liz har fortsatt smerter og er ganske svak etter sykehus oppholdet. Vi satser på at Liz sin styrke får bygget seg opp og at vi kan starte opp igjen til 4. Juli. Da blir det start sammen med Liz sin mor og to av hennes venner.

Ses snart 😊

0 0 votes
Article Rating
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

Hi again guys! Stayed a few days now before we got an update posted. Liz got really bad when we started our trip again and we decided to take a taxi down to the emergency room 500 meters after the start. She was quickly sent on by ambulance to Lillehammer hospital. We have now been there for 4 days without them being able to find out what the problem was. Due to a lot of pain, Liz was not discharged until today. Fortunately, they found the cause last night. It seems that there are some parasites in the water we have drunk.

Liz is still in pain and is quite weak after the hospital stay. We are betting that Liz’s strength will build up and that we can start up again until 4 July. Then it starts with Liz’s mother and two of her friends.
See you soon.

Martin

Go bedring, dåkker e knall tøff👍

Stephen Dutton

God bedring. Håper alt går bra fremover.