You are currently viewing Day 66 – God tur Lucas (Enjoy your hike Lucas)

Day 66 – God tur Lucas (Enjoy your hike Lucas)

Våknet opp til nok en solværsdag i DAG. Grunnet mye myr ble vi tvunget tilbake til hovedveien. Etter litt gåing langs vei tok Lucas omveien om Ridder spranget, men så rask som han er dro han oss fortsatt igjen før vi skiltes lag igjen. Avsluttet å gå i lag med potetgull og mer kortspill utenfor butikken på Raufoss. Lukas skal gå oppover mot Dovre, mens vi sikter oss inn mot Rondane.

Nå følger vi en litt mindre vei mot Otta. Merker mer til sivilisasjonen, mer hus, gårder og mennesker. Nokk en flott dag. Mer overskyet, men flott å gå i.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

Woke up to another sunny day TODAY. Due to a lot of bog we were forced back to the main road. After a bit of walking along the road, Lukas took the detour, but as fast as he is, we found him again before we parted ways again. Finished teaming up with potato chips and more card games outside the shop at Raufoss. Lukas will go up towards Dovre, while we aim towards Rondane.
Now we follow a slightly smaller road towards Otta. Notices more to civilization, more houses, farms and people. What a great day. More cloudy, but great to walk in.