You are currently viewing Day 58 – Refleksvest og ørepropper (Reflective vest and ear plugs)

Day 58 – Refleksvest og ørepropper (Reflective vest and ear plugs)

Hele dagen gikk vi langs E16, så både refleksvest og ørepropper kom skikkelig godt til nytte. En litt skummel tunell på et par hundre meter der vi i tillegg brukte hodelykten vår. Gleder oss til å ta av fra E16 i morgen, om 5 km.

Begge pakkene vår ankom butikken ca 10 minutter før vi kom til butikken, så vi var skikkelig heldige der, vi slapp å vente noe i det hele tatt.

En ting som slår oss som litt morsomt er at alle vi møter her nede sier “brr, og fysj så kaldt det er”. For oss som kom fra høyfjellet, snø, uvær og mye vind er jo dette som syden! Vi trenger jo ikke en gang å ha på oss alle klærne våre 🤣

Det er deilig å gå her nede på 500 meters høyde. Selv om været visstnok skal være kaldt, og det reiner mye, går det faktisk veldig fint. Vi gleder oss dog til varmere vær, ser ut til at det blir mer opphold og sol om 3-4 dager 👍👍

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation: All day we walked along the E16, so both reflective vests and earplugs came in really handy. A slightly scary tunnel of a couple of hundred meters where we also used our headlamp. Can’t wait to take off from E16 tomorrow, about 5 km.
Both of our packages arrived at the store about 10 minutes before we arrived at the store, so we were really lucky there, we did not have to wait for anything at all.
One thing that strikes us as a bit funny is that everyone we meet down here says “brr, and fysj how cold it is”. For those of us who came from the high mountains, snow, storms and a lot of wind, this is like the south! We do not even have to wear all our clothes.
It’s nice to walk down here at an altitude of 500 meters. Although the weather is supposed to be cold, and it rains a lot, it is actually going very well. However, we are looking forward to warmer weather, it looks like there will be more sun in 3-4 days.