You are currently viewing Day 38 – Hvile i Eidfjord til det værste været er over (Resting downtown till weather gets better)

Day 38 – Hvile i Eidfjord til det værste været er over (Resting downtown till weather gets better)

Vi booket oss inn på et hotell her i Eidfjord for å få oss en dusj, et sted å være hele dagen og en god natts søvn fra i dag til i morgen.

Rolig dag uten altfor mye planer. Var på en lokal basar, med noe bingolignende aktiviteter kaffe og kaker. Barnevennlig event for hele bygda som arrangeres en gang hvert år, for alle de 900 som bor her. Utrolig morsomt å møte alle de lokale som bor her. Spiste godt av kakebordet og pratet med de lokale her.

Vi fikk pakket sammen alt pikk pakket og ventet utenfor hotellet til vår sjekk in tid kom. Vi ringte resepsjonen og måtte vente til de som jobbet her kom etter litt tid. Gir mening da vi er de eneste som bor her. Enda et forlatt hotell. Merker at dette ikke akkurat er høy sesong.

Vi sover på et billigere rom på et Pensjonat her, var litt billigere grunnet delt bad/toalett. Det heldige er at vi er jo de eneste som bor her på hotellet, så vi har egentlig alle badene for oss selv 😂

Veldig deilig med en hviledag uten å måtte tenke på alt av re pakking og planlegging. Er helt fantastisk her i Eidfjord men fantastiske fjell som stuper ned i havene.

0 0 votes
Article Rating
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation: We booked into a hotel here in Eidfjord to get a shower, a place to be all day and a good night’s sleep from today until tomorrow.
Quiet day without too many plans. Was at a local bazaar, with some bingo-like activities coffee and cakes. Child-friendly event for the whole village which is arranged once a year, for all the 900 who live here. Incredibly fun to meet all the locals who live here. Ate well off the cake table and chatted with the locals here.
We got all packed and waited outside the hotel until our check in time came. We called the front desk and had to wait until those who worked here came after some time. Makes sense as we are the only ones living here. Another abandoned hotel. Notice that this is not exactly high season.
We will sleep in a cheaper room in a guest house here, was a bit cheaper due to shared bathroom / toilet. The lucky thing is that we are the only ones staying here at the hotel, so we actually have all the bathrooms to ourselves
Very nice to have a rest day without having to think about all of re packing and planning. Is absolutely fantastic here in Eidfjord with beautiful mountains that plunge into the ocean.

Janne Jensen

Jubler med dere når dagen er fest og magene fylles og kroppene endelig får kjenne litt rennende vann💓. Kjenner også at hjertet banker litt ekstra for dere når dagene blir ikke fult så behagelig ❤️. Takk for at dere deler med både bilder og tekst av opplevelsene underveis virkelig dagens høydepunkt👌. Go klem mer til dere begge fra oss to 🥰🥰.

Grandma & grandpa

Nice to see you have a pleasant break from the hiking. Have a good rest. ❤️

Dennis

How nice to visit a whole community during a festival. Enjoy the hotel and shower. Must feel good!

Anne & Reidar

Så fint med en avstikker ned til Eidfjord og få en liten pause fra viddenes kuperte og snødekte landskap. Besøket i Eidfjord blir sikkert en god motiverende faktor for neste etappe fra Finse og nordover😊. Fint å følge bloggen – god tur videre🥰😊.
Krysser fingrene for godt vær videre. 🌞🌞

Heidi

Det er utrolig vakkert i Eidfjord. Bare å nyte!