You are currently viewing Day 43 – Første klesvask på 43 dager! (First laundry in 43 days!)

Day 43 – Første klesvask på 43 dager! (First laundry in 43 days!)

Her på hytta fikk vi kjøpt inn vaskemiddel for klær, for håndvask. Utrolig flott å endelig få vasket dette sure undertøyet etter å ha brukt det godt i 43 dager! Vært skyld litt i vann, men ikke vasket med vaskemiddel før nå.

Fått pakket om og sendt gamle sekken min hjem. Ble til å bytte ut sekken jeg kjøpte for turen til den gamle sekken jeg hadde, da jeg synes hofte beltet på den gamle sekken er mye bedre. I tilfelle vi plutselig må bære pulken ønsker jeg å ha en sekk som kan være det antallet kilo jeg da må ha i sekken. Blir spennende å prøve det ut hvertfall. Den gamle sekken har også opplegg for å dra pulken innebygget så det er jo kjekt.

Fått pratet litt med de her på hytta, rundt rute og snøforhold videre, og etter å ha hørt litt rundt håper vi på å kunne dra pulken helt til Otta med litt bæring mot slutten. Men dette er jo selvfølgelig veldig vær avhengig, så blir spennende å se!

0 0 votes
Article Rating
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English Translation: Here at the cabin we bought detergent for clothes, for hand washing. Incredibly great to finally get this sour underwear washed after using it well for 43 days! Been rinsed a bit in water, but not washed with detergent until now.
Got repackaged and sent my old backpack home. Am finally replacing the backpack I bought for the trip with the old backpack I had, as I thought the hip belt on the old backpack is much better. In case we suddenly have to carry the sled, I want to have a bag that can be the number of kilos I then have to have in the bag. It will be exciting to try it out at least. The old rucksack also has arrangements for pulling the sled built in, so that’s nice.
Got to chat a bit with those here at the cabin, around the route and snow conditions further, and after hearing a bit around, we hope to be able to pull the sled all the way to Otta with some carrying towards the end. But this is of course very weather dependent, so it will be exciting to see!

Janne Jensen

Ups 43 dager uten vaskemiddel godt dere hadde vann så dere fikk vasket de å at de er i ull da 🤣🤣🤣

Dennis

Garrett William Pitts was born today at 12:18 pm. 7 pounds, 5 ounces; 20.5 inches. Kim and Sean, little Garrett joins brother Gordon.

Dennis

Only 43 days to wash undies? It’s not even Christmas yet.