You are currently viewing Day 24 – Tidlig start tidlig fremme (Early start, early at destination)

Day 24 – Tidlig start tidlig fremme (Early start, early at destination)

I dag sto vi opp ekstra tidlig, og spise rask frokost. Opp klokken 6, og i gåinga klokken 8:30. Flott føre så tidlig med mye skare. Kaldt så tidlig, men sola varmer godt litt etter start.

Vi kom tidlig frem til Krosvatten hytta, rundt klokken 15. Til vår store overraskelse var det faktisk folk på hytta. Blir like overasket vær gang, siden vi så sjeldent møter folk. Trivelig å slå av en prat med dem.

5 1 vote
Article Rating
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

FYI: English translation of Benjamin’s text: Today we got up extra early and ate a quick breakfast. Up at 6, and in the walk at 8:30. Great snow so early with a lot of crowns. Cold so early, but the sun warms well a little after the start.
We arrived early at Krosvatten cabin, around 3 pm. To our great surprise, there were actually people at the cabin. Will be just as surprised weather time, since we so rarely meet people. Nice to have a chat with them.

Heidi

Det er fint å følge dere på turen. Masse fine bilder. Godt at deretter forsiktige og får gode råd fra «kjentfolk».

Dennis

Nice to see some of sights along the way. Enjoy!

Alexander

Utrolig spennende å lese bloggen dere legger ut og følge dere på reisen. Så dere hadde en lang dag i dag, men at dere kom frem til Haukeliseter. Håper alt var som det skulle med leveransen og at dere fortsatt er ved godt mot. Mistenker at dere vil møte på snø en god stund til, mest sannsynlig over hele Hardangervidda. Det ligger fortsatt is på vannene i Oslomarka nå. Riktig god tur videre!