You are currently viewing Day 110 – Lang dag opp til Skorovatn (Long day up to Skorovatn)

Day 110 – Lang dag opp til Skorovatn (Long day up to Skorovatn)

Vi fortsatte på en liten vei med svært lite trafikk. Det var jevn stigning hele dagen. Mot slutten av dagen kunne vi se at landskapet forandret seg mer mot fjellandskap og vi fikk tilbake litt av den fantastiske fjell følelsen. Deilig å endelig kunne prate og gå ved siden av hverandre. Hørte også en del på lydbok langs veien. Dette er spesielt fint når veien er veldig lik og lang.

Kom frem til dnt hytta, som egentlig bare virker som et gammelt bolighus, midt i et boligfelt. Veldig merkelig… Men også helt fantastisk, da det her er dusj, kjøleskap, elektrisk varme og elektrisk stekeovn. Hvem kan klage på det liksom? På toppen av det hele kan vi gå 200 meter bort til butikken og handle friske grønnsaker, frukt, egg og kjøtt. Gleder oss til butikken åpner i morgen!

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation: We continued on a small road with very little traffic. It was a steady climb all day. Towards the end of the day, we could see that the landscape changed more towards mountain scenery and we got back a bit of that wonderful mountain feeling. Nice to finally be able to talk and walk next to each other. Also listened to some audiobooks along the way. This is especially nice when the road is very flat and long.
Arrived at the dnt cabin, which really just looks like an old residential building, in the middle of a housing estate. Very strange… But also absolutely wonderful, as there is a shower, fridge, electric heating and electric oven. Who can complain about that? On top of it all, we can walk 200 meters to the shop and buy fresh vegetables, fruit, eggs and meat. Looking forward to the store opening tomorrow!

Benjamin Svanberg

👍👍👍