You are currently viewing Day 103 – Hei Åse og Per (Hello Åse and Per)

Day 103 – Hei Åse og Per (Hello Åse and Per)

Etter natta regnvær var det godt å våkne opp til sol og fint vær. Hele dagen ble helt fantastisk, med sol/sky og ingen regn. Utrolig deilig å fortsette på grussti og gå med tørre føtter. Langs veien var det utrolig mange flotte elver og fosser, så vell som fine vann.

Mens vi spiste lunsj møtte vi på Per og Åse, som er to tvillinger som var på tur. De elsket både å fiske, plukke bær og gå tur i lag. Utrolig hyggelig å bli stående å prate med de for så lenge. Er en stund siden vi har hatt en skikkelig samtale med noen nå, så det var skikkelig koselig. Før de dro fikk vi både hver en real turmat, tørket rosiner, kakao, havregryn, tørrfløte pulver, rett i koppen suppe og sukker/kanel blanding. Nå skal vi kose oss med ekstra mat de neste gangene vi har lunsj.

De siste 3 kilometerene gikk vi langs en skikkelig klassisk Trøndersk gjørme sti for å komme oss til neste grusvei. Rett etter det fikk vi skyldt både sko og bukser da vi vet det er lenge til neste gang vi nå skal gå i gjørme.

Etter vi kom ned til neste vei var det ikke så enkelt å finne en plass å sette opp teltet, da det var mye myr rett utenfor veien. I første veikryss fant vi nok plass til å campe litt på siden i veien, uten å være for mye til hinder.

0 0 votes
Article Rating
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Per

Hei, takk for en hyggelig prat, blir spennende å kan følge dere på resten av turen. 👍 Håper nå at dere får bedre vær framover. 🌞 Riktig god tur videre! 😊 Hilsen Per og Åse.

Anne-Berit Bjerkan

Hei,jeg har hørt historien om dere av Per og Åse,Per er min mann,håpr dere får en trivelig tur videre,med litt mindre regn.Hilsen Anne-Berit.

Carol

English translation: After the night’s rain it was good to wake up to sunshine and nice weather. The whole day was absolutely fantastic, with sun/clouds and no rain. Incredibly lovely to continue on the gravel path and walk with dry feet. Along the way there were an incredible number of beautiful rivers and waterfalls, as well as fine water.
While we were eating lunch, we met Per and Åse, who are two twins who were on a trip. They both loved fishing, picking berries and going for walks together. It’s incredibly nice to stay talking to them for so long. It’s been a while since we’ve had a proper conversation with someone, so it was really nice. Before they left, we each got real tour food, dried raisins, cocoa, oatmeal, dry cream powder, straight in the cup soup and sugar/cinnamon mixture. Now we will enjoy extra food the next time we have lunch.
The last 3 kilometers we walked along a really classic Trønder mud path to get to the next dirt road. Right after that we cleaned both shoes and trousers as we know it’s a long time until the next time we have to walk in the mud.
After we got down to the next road, it was not so easy to find a place to set up the tent, as there was a lot of marsh right outside the road. At the first junction we found enough space to camp a bit on the side of the road, without being too much of a hindrance.