You are currently viewing Day 85 – Mer Villrein (More wild raindeer)

Day 85 – Mer Villrein (More wild raindeer)

I dag hadde vi troa på en god dag med litt sol når vi våkent opp. Sola tittet frem og det så blått og fint ut på himmelen. Motstridende til hva værmeldinga sa. Skulle vise seg å snu fort og vi fikk en del regn i dag også. Det startet og stoppet ofte så var vanskelig å prøve å time spisepausene til når det var opphold.

Vi så igjen flere reinsdyr i dag. Flere flokker. De forsvinner fort så fort vi eller en bil nærmer seg. Morsomt å gå når vi kan være på jakt etter villdyr når vi går. Det er også mye beitende sau i området som også gir litt variasjon i en ellers ganske lik hverdag.

Vi ser frem til i morgen å begynne med grusvei opp til første dnt hytte, før vi etter det skal over på stier videre etter det. Har blitt mange dager på asfalt, så kjenner det godt i knær og føtter.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English Translation: Today we had faith in a good day with a little sun when we woke up. The sun peeked out and the sky looked blue and nice, contrary to what the weather forecast said. The weather turned fast and we got some rain today as well. It started and stopped often so it was difficult to try to time the meal breaks.
We saw reindeer again today. Several herds. They disappear quickly as soon as we or a car approaches. Fun to walk when we can be looking for wildlife when we walk. There are also a lot of grazing sheep in the area which gives some variety in an otherwise quite similar everyday life.
We look forward to tomorrow to start with gravel roads up to the first dnt cabin, and to paths further after that. Have been many days on asphalt, so paths feel good in the knees and feet.

Benjamin Svanberg

👍👍👍