You are currently viewing Day 67 – Takk for motivasjon Anna! (Thanks for motivation Anna!)

Day 67 – Takk for motivasjon Anna! (Thanks for motivation Anna!)

I dag våknet vi opp til regn og det skulle bli godt med regn hele dagen. Vi satt i teltet og Liz fikk brukt regnværsdagen til å forberede litt tale og forlover greier for bryllupet som kommer ganske snart. Startet å gå ganske seint, men det passet bra fordi litt utpå dagen lettet det ganske fort, så ble bare litt småregn å gå i.

Utrolig flott å starte dagen med noen herlige ord for motivasjon tegnet av lillesøster til Liz. Veldig motiverende når vi får slike motiverende bilder! ❤️

Vi var innom et bakeri og kjøpte litt flatbrød, samt at vi avsluttet dagen rett ved kiwi. Der fikk vi handlet inn en god porsjon middag, og snacks. Rett ved kiwi campet vi i en park, rett utenfor offentlige toalett med dusj muligheter. Ganske luksus.

Her på kiwi fikk vi pakket alt av utstyr vi ikke lengre bruker I en eske og sendt denne hjem, så i morgen kan vi starte dagen med litt lettere sekker. Det blir deilig. Motivasjonen er god og det er motiverende å være nærme neste depo ved Otta. Regner med at vi bruker et par dager dit.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation: Today we woke up to rain and it was going to be rain all day. We sat in the tent and Liz got to spend the rainy day preparing some speeches and getting prepared for Mathilde’s wedding that is coming soon. Started walking quite late, but it fit well because a little later in the day the rain eased quite quickly, so there was only a little drizzle to walk in.
Incredibly great to start the day with some lovely words of motivation drawn by Liz’s little sister. Very motivating when we get such motivating pictures!
We stopped by a bakery and bought some flatbread, and we ended the day right by the Kiwi (store). There we bought a good portion of dinner and snacks. Right next to the Kiwi we camped in a park, right outside the public restroom with shower facilities. Quite a luxury.
Here at Kiwi, we packed all the equipment we no longer use in a box and sent it home, so tomorrow we can start the day with a little lighter bags. It’s going to be fabulous. The motivation is good and it is motivating to be close to the next depot at Otta. Expect us to spend a few days there.

Benjamin Svanberg

😀👍👍🙃