You are currently viewing Day 63 – Endelig vår tur å heie på andre (Finally our turn to cheer on others)

Day 63 – Endelig vår tur å heie på andre (Finally our turn to cheer on others)

I dag våknet vi opp til blå himmel og sol. Vi pakket sammen i rekordfart for å være klare til å gå på veien over Valdresflya mens maratonet der pågikk. Det var både veldig morsomt å rope heia til de 3000 som passerte, (ble vi fortalt, men må si det virket som litt færre enn det) så vell som digg å gå når veien var stengt for biler. Motivasjonen er på topp i dag.

Akkurat når vi nådde toppen begynte politiet å slippe ut en og en bil, slik at vi rakk å komme oss forbi den store køa med biler før den begynte å rulle nedover veien. Utrolig flaks at vi kom helt dit før de åpnet. Kjedelig å bli passert av to slike bil køer på en smal vei, en fra hver vei.

Utover dagen kom skyene litt tilbake, og vi klatret en del meter opp så været ble ganske kaldt når vi ikke holdt oppe farten. Vi var slitne etter all heiinga og oppoverbakker så det ble digg med telt i dag. Nå har vi stort sett bare flatt eller nedover helt til Otta, så dette skal bli en fin etappe. Også meldt fint vær videre så det er motiverende.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

Today we woke up to blue sky and sun. We packed up at record speed to be ready to walk on the road over Valdresflya while the marathon there was going on. It was both very fun to shout cheers to the 3,000 who passed, (we were told, but must say it seemed a little less than that) and nice to walk when the road was closed to cars. Motivation is at its peak today.
Just as we reached the top, the police began to release one car at a time, so that we managed to get past the large queue of cars before it began to roll down the road. Incredible luck that we got all the way there before they opened.
During the day the clouds came back a bit, and we climbed several meters up so the weather got quite cold when we did not keep up the pace. We were tired after all the cheering and uphill so it was great when we got into the tent today. Now it is mostly just flat or down all the way to Otta, so this will be a nice stage. Also reported nice weather further so it is motivating.