You are currently viewing Day – 13 Slapper Av (Rest Day)

Day – 13 Slapper Av (Rest Day)

Ble til slutt en avslappende hviledag. Gleder oss til å starte opp med pulk og truger I morgen! Blir virkelig noe nytt. Det er bare 600m med vei frem til preparerte løyper, for hvertfall de første kilometerne. Vi er usikker om vi får postet noe særlig poster før vi kommer til Haukeliseter, så ikke forvent for mye oppdateringer de neste 10-12 dagene. Men se gjerne på satellitt nytt eller på her er vi linken hvis du ønsker å se hvor vi er 😊 Ses snart!

Today became a relaxing restday. Looking forward to starting with sledges and snowshoes tomorrow! Will be a new experience. It is only 600m with the road to the ski trails, there will be ecspeially nice trails for at least the first kilometers. We are not sure if we will get any service before we come to Haukeliseter, so do not expect too many updates in the next 10-12 days. But feel free to look at satellite news or we are here the link if you want to see where we are 😊 See you soon!

0 0 votes
Article Rating
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi

Lykke til på truger👍 Håper det ikke blir for slitsomt🌞

Benjamin Svanberg

Tusen takk Heidi! Vært en bratt læringskurve, spesielt med tanke på pulk. Men begynner å komme seg nå.

Janne Jensen Svanberg

Go tur videre å takk for all spennende oppdatering underveis

Benjamin Svanberg

Takk! Vi har vært veldig heldige med været så langt her oppe på fjellet 😊

Dennis

We’ll try to follow along. Hope you have sunny days!

Benjamin Svanberg

Luckily been very lucky with good weather here up in the mountains 😊