You are currently viewing Day 4 – Ting går bedre (Things are going better

Day 4 – Ting går bedre (Things are going better

I dag våknet vi opp til mye snø. Det var kaldt og stor kontrast fra gårsdagens flotte vær, som du også ser litt lengre ned i posten her. Vi slet veldig med å finne et godt telt plass, men havnet til slutt på siden av en liten vei. Vi har endelig hatt vår skikkelig gode natt etter flere kalde dårlige netter på grunn av storm og ikke helt funnet ut av hvordan campe og holde oppe temperaturen. Føler oss mer selvsikker nå. Grunnet kaldt vær har vi brukt mye mer bensin enn vi har tatt med for så vi valgte å endre litt på ruta for å kjøpe inn mer bensin for å få opp varmen i teltet morgen og kveld. Camel back fungerer flott som varmepose I soveposen for å få opp varmen når vi legger oss også.

Today we woke up to a lot of snow. It was cold and a great contrast from yesterday’s great weather, which you can also see a little further down in the post here. We struggled a lot to find a good tent site, but ended up on the side of a small road. We finally had our first really good night after several cold and bad nights due to storm and not quite figured out how to camp and keep up the temperature. Feeling more confident now. Due to cold weather, we have used much more petrol than we have brought with us, so we chose to change the route a bit to buy more petrol to get heat in the tent morning and evening. Camel back works great as a heat bag in the sleeping bag to get the heat up when we go to bed as well.

0 0 votes
Article Rating
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Reidar

Spennende å følge med fra dag til dag. Ser ut som turen har startet relativt bra. Fortsatt god tur.

Tom Koski

Liz, did you bring a hair brush? You’re a bit unkempt!! 😂. Wow Liz, I never dreamed my little niece would do something like this! Benjamin, I haven’t met you but you’re the most ambitious person yet! Good luck with your little “walk”. Be safe you two. I’m enjoying your posts and look forward to the beautiful pictures. Norway is similar to home, Alaska!!!

Carol

Bed hair – don’t care 🙂 Love it! Takk for flotte bilder.

Heidi

Jeg er imponert over dere. Norge er 4 årstider samtidig, ihvertfall så tidlig på våren. Masse lykke til videre! I’m impressed. Norway has 4 seasons in early springtime. Good luck further on your trip!

Vinay

Awesome pictures guys!! Hope the weather gets better and better 🤞.

Looking forward for more pictures. Enjoy and stay safe.