You are currently viewing Day 109 – Siste dag med E6 (Last day walking on a heavy traffic road)

Day 109 – Siste dag med E6 (Last day walking on a heavy traffic road)

En dag med stort sett bare E6. Vi var heldige med været, og fikk ikke noe regn før vi skulle sette opp teltet. For å rekke å handle og hente pakke på skorovatn før det stenger på lørdag gikk vi ganske langt i dag. Lite sosialt og relativt kjedelig å gå på E6. Men kilometerene går hvertfall fort. Gleder oss til å i morgen fortsette på en mye mindre trafikkert vei.

Når vi tok av veien spurte vi en lokal som bodde der om han hadde noe godt tips for hvor vi kunne sette opp telt. Han viste om en flott plass rett ved elva, så det ble en utrolig flott teltplass i natt.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carol

English translation: A day of hiking mostly along E6. We were lucky with the weather, and didn’t get any rain before we had to set up the tent. In order to be able to shop and pick up a package at Skorovatn before it closes on Saturday, we walked quite a distance today. Little social and relatively boring to walk on E6. But the kilometers go by quickly. Looking forward to tomorrow continuing on a much less trafficked road.
When we left the road, we asked a local who lived there if he had any good tips for where we could set up a tent. He pointed out a great spot right by the river, so it was an incredibly great tent spot last night.